N00337 | Nabízíme Vám jedinečný byt 3kk + pracovna, v cihlovém domě, v blízkosti kolonády v Poděbradech.

Dr. Horákové, Poděbrady  

7 000 000 Kč

+ provize RK

Hledáte bydlení pro sebe a svou rodinu, nebo si chcete pořídit investici, která dává opravdu smysl?

V obou případech Vás bude zajímat a jistě i nadchne nabídka nemovitosti, kterou Vám exkluzivně nabízíme ke koupi v žádané a velmi hezké lokalitě ve městě Poděbrady, v ulici Dr. Horákové, jen 3minuty chůze od samotné kolonády.

Bytová jednotka aktuálně nabízí dispozici 3kk + pracovna na galerii v cihlovém domě se zahradou a je rozložena do dvou pater.

Jedná se o půdní vestavbu - mezonetový byt. Ve fotogalerii nepřehlédněte 3D plány - zpracované podle reálného stavu.

V domě není výtah, ale nezoufejte, 3 patra zvládne každý a ne nadarmo jsou Poděbrady lázněmi "na srdce".
A kdyby ani tato skutečnost nestačila, atraktivitu bydlení jistě zvyšuje a kompenzuje možnost využití společné zahrady domu, bezproblémové parkování, ulice plná vzrostlých stromů a také maximální dostupnost veškeré občanské vybavenosti, stejně jako blízkost městského parku u kolonády.

Byt prošel velkou rekonstrukcí.

Ve spodním patře je zádveří, kuchyň s jídelnou, velký obývací pokoj a také velmi prostorná ložnice. Na výměře se nešetřilo ani v koupelně.

Dřevěným dubovým schodištěm je přístupné horní patro bytu. Tady se nachází galerie s několika střešními okny, využívaná jako pracovna, také chodba, dětský pokoj a samostatná toaleta s umyvadlem.
V šikminách v rámci pracovny je šikovný úložný prostor.
V suterénu domu je k bytu také sklep.

Tato nemovitost rozhodně stojí za osobní prohlídku.
Dispozice bytu 3+kk
Podlaží v domě 4
Počet podlaží v domě 5
Celková podlahová plocha 112 m2
Druh objektu cihlová
Stav objektu dobrý
Vlastnictví osobní
Druh bytu V nájemním domě (činžovním)
Sklep 4 m2
Půdní vestavba / nástavba ano
Umístění objektu klidná část obce
Doprava vlak; dálnice; silnice; MHD; autobus
Topení Lokální - plynové

Prodávající makléř

Pronájem krásného bytu o velikosti 110 m2 s terasou, velkou zahradou a garáží v blízkosti metra. Nabízíme k pronájmu krásný byt v ulici U Nikolajky. Byt má velkou vstupní halu. Pronajímá se zařízený značkovým nábytkem. V kuchyně naleznete kuchyňskou linku Sýkora s kvalitními spotřebiči značky Miele a Kuppersbusch. Obývací pokoj je zařízen Natuzzi sedačkou. Nadstandartně velká ložnice, kde je krom postele velká šatní skříň a spousta úložného prostoru. Další menší ložnice má vestavěnou skříň. Z obývacího pokoje je výstup na zahradu, která skýtá prostor pro příjemné posezení. Zahrada je dostatečně velká pro trampolínu i nadzemní bazén. Koupelna disponuje sprchovým koutem i vanou. V bytě jsou dvě WC, jedno v koupelně, další samostatně. Jednotlivé pokoje jsou neprůchozí. Podlahy jsou kryty parketami. Byt má videotelefon. Vjezd do garáže je na dálkové ovládání. Výhodou je velmi klidná lokalita, v blízkosti parku a dochozí vzdálenosti na metro, zdravotnické středisko a nákupní centrum Nový Smíchov.

Vendula Keller

Telefon: +420 777 309 133
E-mail: v.keller@venreality.cz

Kontaktní formulář